Postup:
-
Verzia s kváskom:
1. 150 g LM rozmiešať ponorným mixérom v 500 g mlieka a 500 g hladkej špaldovej múky. Nechať rozkvasiť pokiaľ nezdvojnásobí objem.
2. Do rozkvasu pridať 2 vajcia, 2 PL cukru, 2 PL oleja, vanilk. cukor, štipka soli.
3. Vysmážať v oleji podľa veľkosti akú chcete mať.
4. Plniť striedavo džemom, mascarpone rozľahaným v kyslej smotane s cukrom, čokoládou, ovocím...Verzia bez kvásku:
1. Všetky suroviny spolu vymiešajte.
2. Vysmážať v oleji podľa veľkosti akú chcete mať.
3. Plniť striedavo džemom, mascarpone rozľahaným v kyslej smotane s cukrom, čokoládou, ovocímDobrú chuť želá Petronela Burianová
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Verzia s kváskom:
- 150 g LM
- 500 g mlieka
- 500 g špaldová hladká múka
- 2 vajcia
- 2 PL Cukor
- 2 PL olej
- 1 Vanilkový Cukor
- Štipka soli
Na náplň:
- Džem
- Mascarpone
- Kyslá smotana
- Cukor
- Čokoláda
- Ovocie
Verzia bez kvásku:
- 500 g mlieka
- 500 g špaldová hladká múka
- 2 vajcia
- 2 PL Cukor
- 2 PL olej
- 1 Vanilkový Cukor
- Prášok do pečiva
- Štipka soli
Na náplň:
- Džem
- Mascarpone
- Kyslá smotana
- Cukor
- Čokoláda
- Ovocie