Postup
-
Rybu očistíme a nakrájame na podkovičky, prípadne na filety.
Z ostatných surovín pripravíme marinádu, do ktorej dáme rybu na 24 hod. marinovať. zámerne nie je uvedené množstvo korenín, každý si pridá toľko koľko má rád.
Rybu vyberte a do marinády primiešajte múku a mandľové lupienky do konzistencie cestíčka v ktorom obaľte rybu a vysmážajte na rozpálenom oleji.
Ak Vám zostalo cestíčko, urobte si z neho placky.
Podávajte s tekvicovým, alebo zemiakovým pyré.
Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
suroviny:
- Kapor, alebo iná ryba
- 500-700 ml jogurt
- cesnak
- soľ
- paprika
- čierne mleté korenie
- zázvor
Na obalovanie
- múka
- mandľové lupienky