Zdielať recept

Kapor v mandľových lupienkoch

Už sa nám zvianočnieva, tak sa tento úžasný recept určite zíde. Ja som ho robila ešte v lete, ale teraz som sa rozhodla, že sa s ním s Vami podelím.

Postup

  • Rybu očistíme a nakrájame na podkovičky, prípadne na filety.

    Z ostatných surovín pripravíme marinádu, do ktorej dáme rybu na 24 hod. marinovať. zámerne nie je uvedené množstvo korenín, každý si pridá toľko koľko má rád.

    Rybu vyberte a do marinády primiešajte múku a mandľové lupienky do konzistencie cestíčka v ktorom obaľte rybu a vysmážajte na rozpálenom oleji.

    Ak Vám zostalo cestíčko, urobte si z neho placky.

    Podávajte s tekvicovým, alebo zemiakovým pyré.

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Kapor v mandľových lupienkoch?
Kliknutím vyberte

suroviny:

  • Kapor, alebo iná ryba
  • 500-700 ml jogurt
  • cesnak
  • soľ
  • paprika
  • čierne mleté korenie
  • zázvor

Na obalovanie

  • múka
  • mandľové lupienky