Granadír

Niekedy mám chuť na niečo jednoduché a rýchle. Dnes už upadá do zabudnutia, ale u mňa je stále spomienkou na detstvo a mladosť.

Postup:

  • 1. Zemiaky ošúpte, nakrájajte na drobno a dajte variť.
    2. Cibuľu ošúpte a nakrájajte na drobno
    3. Cibuľu osmažte do sklovita na masle
    4. Pridajte uvarené zemiaky a koreniny
    5. Krátko, asi 5 minút osmažte. Nezabudnite miešať.
    6. Osmažené zemiaky roztlačte
    7. Cestoviny si uvarte v osolenej vode a primiešame k zemiakom.

    Podávajte s kyslou uhorkou, alebo kapustou

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

19. mája 2020
“Výborný, dnes som robila”
Edita

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Granadír?
Kliknutím vyberte

Suroviny:

  • 10 ks zemiakov
  • 350 g cestovín (najlepšie fliačky)
  • 100 g maslo
  • 2 väčšie cibule
  • Soľ
  • Korenie
  • Mletá červená paprika