Postup:
-
V mixéry rozmixujme olej so žĺtkami a pridajme ostatné suroviny mixujme pokiaľ nebude dresing pekne hladký a tekutý.
Kuracie prsia si osoľte a okoreňte (ja som použili čerstvo mleté guličkové farebné korenie). Opekajte na olivovom oleji. Opečené nakrájajte na plátky.
Sendvič nakrájajte na kocky a opečte na olivovom oleji
Šalát natrhajte, polejte dresingom a premiešajte tak, aby všetky listy boli obalené v dresingu. Pridajte kuracie prsia a uložte na tanier. Na vrch nasypte nastrúhaný parmezán a rozsypte krutóny.
Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 2 rímske, alebo ľadové šaláty
- 300 g kuracích pŕs
- Olivový olej
- Sendvič na krutóny
- Strúhaný parmezán na posypanie
Dresing:
- 100 ml olej
- 2 žĺtka
- 30 g nastrúhaného parmezánu
- 30 g ančovičiek
- 140 g biely jogurt
- 4 strúčiky cesnaku
- 1,5 PL dijonskej horčice
- Korenie
- Šťava z 1 limetky