Postup:
-
Cestoviny uvarte al dente v osolenej vode a sceďte.
Bielu špargľu ošúpte, odrežte zdrevnatené konce, nakrájajte na 5 cm kúsky a dajte povariť krátko v osolenej vode.
Zelenú špargľu len umyte zbavte zdrevnatených koncov a nakrájajte na kúsky.
V miske rozšľahajte vajcia, nastúhaný syr, korenie, soľ a smotanu na varenie.
Údeného lososa nakrájajte na kúsky.
Všetky suroviny zmiešajte spolu s cestovinami, nalejte do zapekacej misy, ktorú ste si predtým vymastili maslom a pečte pri teplote 200 St.C. asi 40 minút.
Dobrú chuť želá Petronela Burianová
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Ingrediencie
- 1 balenie cestovín Fusilly
- 500 g bielej špargle
- 500 g kg zelenej špargle
- 400 g údeného lososa
- 500 ml smotany na varenie
- 150 g nastrúhaný parmezán, alebo iný tvrdý syr
- Soľ
- 8 vajec
- Čierne korenie