Zdielať recept

Cestovinový šalát so špargľou

Postup:

  • 1. Bielu špargľu očistíte škrabkou na zemiaky, zelenú len umyjete. Zdrevnatelé konce odrežete.
    2. Cestoviny uvarte vo vode. Ku koncu pridajte na 5-7 minút špargľu. Po uvarení sceďte.
    3. Smotanu na varenie zohrejte a prisypte do nej nastrúhaný parmezán. Krátko povarte, aby sa roztopil. Osoľte a okoreňte.
    4. Cestoviny so špargľou zalejte smotanou, pridajte nadrobno nakrájané rajčiny aj s olejom a kyslú smotanu. Dobre premiešajte.
    5. Podávajte naservírované s prosciuttom, alebo šunkou.

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Cestovinový šalát so špargľou?
Kliknutím vyberte

Suroviny:

  • 500 g zelená špargľa
  • 500 g biela špargľa
  • 500 m smotana na varenie
  • 250 g kyslá smotana
  • 200 g nastrúhaný parmezán
  • Prosciutto, alebo kvalitná šunka
  • 1 pohárik zaváraných rajčín v oleji
  • Soľ
  • Čierne korenie