Postup:
-
1. Na nadrobno nakrájanej cibuli poduste nakrájanú papriku, rajčiny, hríby
2. Keď zmes zmäkne a pustí šťavu pridajte pretlak (najlepšie domáci, ale v tom prípade pridajte viac, lebo domáci nie je tak hustý a silný ako kupovaný), nadrobno nakrájané uhorky bez nálevu, kukuricu a cukor. Trochu osolíme
3. Ďalej chvíľku za stáleho miešania poduste, dávajte pozor, aby Vám zmes neprihorela
4. Zmes naplňte do pohárikov a sterilizujte.
5. Môžete aj rovno podávať s cestovinami, najlepšie s domácimi. Recept na domáce cestoviny nájdete tu na blogu.Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 1 kg rajčín
- 1 kg papriky
- 1 kg cibule
- 1 kg čerstvých, alebo zaváraných hríbov
- 1 pohár uhoriek v sladkokyslom náleve (7 dcl)
- 1 konzerva kukurice
- 2 malé rajčinové pretlaky
- 150 g cukru
- Soľ podľa potreby