Postup:
-
1. Mleté mäso zmiešame s vajíčkami. Pridáme 100 g nastrúhaného parmezánu, okoreníme, osolíme, pridáme cesnak a oregano. Vytvarujeme guličky.
2. Nakrájame cibuľu, hlivu a šampiony.
3. Cukiny rozpolíme a vyberieme veľkou lyžicou dužinu s jadierkami
4. V panvici si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku a hríby.
5. V druhej panvici na oleji narýchlo opražíme vytvarované guľky
6. Do zapekacej nádoby dáme opražené hríby, zalejeme smotanou, okoreníme, osolíme a na vrch uložíme rozpolené cukiny.
7. Do každej cukiny nasypeme mletý parmezán a naukladáme guľky.
8. Guľky ktoré zostali dáme dospodu do smotanovej omáčky.
9. Dáme zapiecť do rúry na 180 St.C. na 30-40 minút.Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 1000 g mleté mäso
- 2 stredne veľké cukiny
- 2 cibule
- 200 g šampiony
- 200 g Hliva ustricová
- 200 g strúhaný parmezán
- 500 ml smotana na varenie
- Soľ
- Mleté čierne korenie
- 1 vajíčko
- Cesnak
- Oregano
- Olej