Zdielať recept

Chlieb z cereálnej zmesi Molino Cosma

Tento chlieb je ľahulinký ako pierko napriek tomu, že je cereálny. Na jeho upečenie som použila zmes od www.talian.sk značky Molino Cosma.  Túto zmes odporúčam všetkým, ktorí nemajú niekedy čas kváskovať, prípadne ak si vyrazíte niekam na chatu, alebo mimo domu, kde si ho viete veľmi rýchlo upiecť.

Postup:

  • 1. Suroviny vymieste spolu, nechajte 20 min. odpočívať,
    2. Stočte do ošatky,
    3. 2 hodiny nechajte nakysnúť
    4. Pečte pri teplote 250 St.C. 15 minút so záparou a potom teplotu znížite na 200 St.C na 30 minút.

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Chlieb z cereálnej zmesi Molino Cosma?
Kliknutím vyberte

Hotová zmes, ktorá obsahuje:

  • Mäkkú pšenicu
  • Špaldovú múku
  • Jačmennú múku
  • Kukuričnú múku
  • Ovsenú múku
  • Ražnú múku
  • Droždie
  • Sušený kvások
  • Pražený jačmeň
  • soľ

Treba pridať:

  • 350 g vody
  • Olivový olej