Postup:
-
1. Póry zbavíte zelených častí, očistíte, umyjete a nakrájate na tenké kolieska. Cibuľu očistíte a nakrájate na drobno.
2. Na olivovom oleji opečiete do sklovita cibuľu s pórmi.
3. Pridajte na kocky nakrájané zemiaky, podlejte vývarom a varte asi 1 hodinu.
4. Osoľte, pridajte curry pastu, 1/2 lyžice nastrúhaného zázvoru, okoreňte
5. Pridajte nakrájanú špargľu a ešte 10 min. povarte.
6. Slaninku natenko nakrájajte a na oleji opečte do chrumkaváPodávajte s krutonmi a s opečenou slaninkou
Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 4 póry
- 2 cibule
- 200 - 300 g biela špargľa
- 4 väčšie zemiaky
- Olivový olej
- Slaninka na ozdobenie
- Červená curry pasta
- Zázvor
- Čierne korenie
- 1 l vývar (hovädzí, kurací, alebo zeleninový)