Zdielať recept

Repové Carpaccio

Postup:

  • Očistenú repu nakrájame na najtenšie plátky ako sa dá. Vymiešajte spolu olivový olej, balsamico, soľ, čierne korenie, med, ocot, cukor, zázvor, sójovú omáčku, šťavu z citróna. Omáčku krátko povarte a pridajte do nej na plátky nakrájanú repu tak, aby boli všetky plátky do marinády namočené z obidvoch strán. V marináde nechajte namočené 12-24 hodín.

    Servírujte na väčší tanier spolu so šalátom, kozím syrom a bryndzou a na vrch posypte orechami a zrniečkami z granátového jablka. Marinádu ktorá Vám zostala môžete použiť na preliatie šalátu.

    Dobrú chuť želá Petronela Burianová

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Repové Carpaccio?
Kliknutím vyberte

Ingrediencie

  • 4 menšie červené repy
  • 2 dl olivového oleja
  • 1 dl sladké cream balsamico (ja som použila figový z Billy)
  • 1 granátové jablko
  • 1 citrón
  • 1 dl sójová omáčka
  • 2 PL vínneho octu
  • Miešaný šalát
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Nastrúhaný zázvor
  • 2 PL med
  • 200 g bryndze
  • 200 g kozieho syra
  • Píniové oriešky, vlašské oriešky